Diëtist in Oosterhout

Gewoon Diëtetiek groeit hard! Vanaf juni 2024 zit ik als diëtist op een nieuwe locatie in Oosterhout. Ik sluit me aan bij het team van Mondhuys. Mondhuys zet zich in om een leuke en ontspannen ervaring te geven in hun sfeervolle tandartspraktijk.

Gewoon Diëtetiek groeit hard! Vanaf juni 2024 zit ik als diëtist op een nieuwe locatie in Oosterhout. Ik sluit me aan bij het team van tandartsenpraktijk Mondhuys. Mondhuys zet zich in om een leuke en ontspannen ervaring te geven in hun sfeervolle tandartspraktijk. Dat geldt voor iedereen, groot en klein. Door middel van brede specialisaties en persoonlijke aandacht helpen zij jou doelgericht naar een gezond gebit en een super lag. Hun missie en visie: ‘Voorkomen is beter dan repareren en dat nemen we heel serieus!‘.

Omdat een gezond gebit begint bij de juiste voeding bundelen wij de krachten in één. Voeding speelt namelijk een grote rol in het ontstaan van cariës (gaatjes), tandvleesontsteking en tanderosie. Door de juiste voedingskeuzes te maken zorg je voor het behoudt van een gezond en sterk gebit. Als diëtist in Oosterhout ga ik aan de slag om mensen te adviseren en begeleiden op het gebied van voeding en mondgezondheid. Daarnaast kun je hier ook terecht voor andere hulpvragen, zoals overgewicht, ondergewicht, diabetes type 2, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, sportvoeding, vegetarisch/veganistisch eten en nog veel meer.

Omdat (on)gezonde gewoontes vaak al beginnen in de kindertijd zetten we ons extra goed in op voeding bij kinderen. Spelenderwijs kunnen zij met de diëtist in Oosterhout ontdekken wat gezonde en ongezonde keuzes zijn en wat voor effect dat heeft op hun tanden. Zo leggen we de basis voor gezonde gewoontes waar ze hun hele leven profijt van hebben. Deze begeleiding wordt voor kinderen onder de 18 jaar volledig vergoed door de zorgverzekeraar.

Gewoon Diëtetiek is elke vrijdag te vinden bij tandartsenpraktijk Monduys. Ik verwelkom je graag op Sperwerstraat 9. Wil jij snel langskomen bij een diëtist in Oosterhout? Neem dan contact op via het contactformulier.

Hopelijk zie ik je snel in Oosterhout!

Gezonde groet,
Merel Coenders
Diëtist Gewoon Diëtetiek

Neem contact op

Klik hier voor een overzicht van de redenen waarom je een diëtist in Tilburg nodig zou kunnen hebben. Wil je snel contact? Vul dan het contactformulier in. Geef daarbij aan wat de reden voor contact is. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.