Gewoon Diëtetiek in de Piushaven

Vanaf 2024 kun je ook in de Piushaven in Tilburg terecht voor persoonlijke begeleiding op het gebied van gezonde voeding en leefstijl.

Vanaf 2024 kun je ook in de Piushaven in Tilburg terecht voor persoonlijke begeleiding op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. Gewoon Diëtetiek zal namelijk elke dinsdagochtend te vinden zijn bij Holistisch Centrum Oaker. Op deze mooie locatie hoop ik weer een hoop mensen te helpen om de gezondste versie van zichzelf te worden. Door middel van de juiste informatie en handvaten help ik jouw om je doelen te bereiken.

Oaker is een plek waarbij jij centraal staat met als doel om je vitaler te voelen. Bij Oaker werken ze vanuit een holistisch visie. Je kunt hier onder andere terecht voor massages, ademtherapie, haptotherapie, psychosociale therapie, lichaamsgerichte therapie en yogatherapie. En sinds begin 2024 dus ook voor voedingsadviezen.

Gewoon Diëtetiek is elke dinsdagochtend te vinden bij Oaker. Ik verwelkom je graag op Kempenaarplaats 6-8. Wil jij snel langskomen bij een diëtist in de Piushaven? Neem dan contact op via het contactformulier.

Hopelijk tot snel in de Piushaven!

Gezonde groet,
Merel Coenders
Diëtist Gewoon Diëtetiek

Neem contact op

Klik hier voor een overzicht van de redenen waarom je een diëtist in Tilburg nodig zou kunnen hebben. Wil je snel contact? Vul dan het contactformulier in. Geef daarbij aan wat de reden voor contact is. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.