Ketenzorg

Goed nieuws. Sinds kort is Gewoon Diëtetiek aangesloten bij Ketenzorg. Dit is een samenwerking tussen huisartsen en verschillende zorgverleners om patiënten met chronische aandoeningen te helpen. Onder deze chronische aandoeningen vallen:

  • diabetes type 2
  • (verhoogd risico op) hart- en vaatziekten, bijvoorbeeld hoge bloeddruk of verhoogd cholesterol
  • COPD.

De kosten voor ketenzorg vallen niet onder het eigen risico. Dat betekent dat je de begeleiding vergoed krijgt zonder eigen risico te betalen. Er is wel een verwijzing nodig vanuit de huisarts. Deze kun je zelf aanvragen, of ik kan voor je bellen.

Woon je in Tilburg en omstreken en heb je behoefte aan professionele en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl? Kom dan langs bij Gewoon Diëtetiek. Als diëtist heb ik de juiste kennis en vaardigheden om mensen met diabetes, hart- en vaatziekten en/of COPD te helpen. Via de Ketenzorg wordt deze begeleiding ook nog eens 100% vergoed. Maak nu een afspraak via het contactformulier of mail naar info@gewoondietetiek.nl.

Gezonde groet,
Merel Coenders, diëtist in Tilburg

Neem contact op

Klik hier voor een overzicht van de redenen waarom je een diëtist in Tilburg nodig zou kunnen hebben. Wil je snel contact? Vul dan het contactformulier in. Geef daarbij aan wat de reden voor contact is. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.