Diensten

Bij Gewoon Diëtetiek kun je terecht voor persoonlijke voedingsbegeleiding door een diëtist. De diëtist is direct toegankelijk. Je hebt dus geen verwijzing van een arts nodig.

Aanmelding

Neem contact op via het contactformulier. Geef daarbij aan wat de reden voor contact is. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens plannen we een intake in. Online begeleiding is ook mogelijk.

Intake

Tijdens de intake probeer ik een zo goed mogelijk beeld van jou en je hulpvraag te krijgen. We gaan het onder andere hebben over je doel, huidige voedingspatroon en beweging. Tijdens de intake vindt er ook een meting plaats. Hierbij meet ik niet alleen je gewicht, maar ook je vetmassa, spiermassa en middelomtrek. Op basis van al deze informatie ga ik aan de slag met je persoonlijke voedingsadvies. Deze krijg je binnen een paar dagen via de mail toegestuurd.

Vervolgconsulten

Na de intake zullen op basis van jouw behoefte vervolgconsulten ingepland worden. De een vind het fijn om afspraken kort op elkaar te plannen. De ander laat er liever langer de tijd tussen zitten. Geef vooral aan wat voor jou werkt.

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de voortgang. Wat ging goed? Wat ging minder goed? Er is genoeg ruimte voor vragen. Natuurlijk wordt er ook weer gemeten. Aan het eind van het vervolgconsult worden afspraken gemaakt waar je de komende tijd mee aan de slag kunt. 

Positieve Groei sessie

Merk jij dat je steeds weer terugvalt in oude gewoontes met betrekking tot een gezonde leefstijl? Vind je het moeilijk om te achterhalen waar dit precies aan ligt? Dan is deze Positieve Groei sessie iets voor jou! Aan de hand van een kaartenset gaan we in op welke gedachten (bewust of onbewust) je belemmeren om je gezonde doelen te behalen. Vervolgens gaan we kijken naar welke gedachten jou juist zullen helpen. De sessie eindigt met een aantal specifieke actiepunten gericht op gezonde leefstijl, waar jij direct mee aan de slag kunt!

Samenwerking

Naast gezond eten, is beweging een essentieel onderdeel als het gaat om een gezonde leefstijl. Om die reden werkt Gewoon Diëtetiek nauw samen met Taus Gym. Taus Gym is een sportschool in Tilburg Noord, waar je terecht kunt voor een uniek cross-trainingsprogramma: Functional Intensive Training (FIT). In 30 tot 45 minuten wordt op maximale intensiteit getraind, in de vorm van bokszak- of circuittraining. De oefeningen kunnen aangepast worden naar elke niveau en tempo, zodat iedereen met de lessen mee kan doen. De instructeurs weten je elke les weer te motiveren om een stapje verder te zetten en je grenzen te verleggen. Daarnaast is er bij Taus Gym veel ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

Omdat de samenwerking tussen voeding en beweging zo essentieel is, hebben we twee mooie acties in het leven geroepen:
Als lid van Taus Gym krijg je €30,- korting op je eerste consult bij Gewoon Diëtetiek
Als cliënt bij Gewoon Diëtetiek kun je 1 maand gratis sporten i.c.m. een 3 maanden lidmaatschap. Dit geldt voor elk gewenst lidmaatschap (bijv. FIT – BASIC of FIT – All In). Schrijf je wel altijd uit als je wil stoppen, anders loopt het per kalendermaand door.

Neem bij interesse in deze acties contact op via info@gewoondietetiek.nl of via het contactformulier.

Wil je meer weten over Taus Gym? Check dan hun website of neem contact op via info@tausgym.nl

Tarieven

De prijzen per consult zijn als volgt:

  • Uitgebreid intakegesprek + uitwerktijd & persoonlijk voedingsadvies = €90,-
  • Vervolgconsult = €30,-
  • Positieve Groei sessie = €45,-

Begeleiding vanuit Gewoon Diëtetiek wordt vergoed door verzekeraars. Je hebt vanuit de basisverzekering recht op 3 uur dieetadvisering, mits je door je eigen risico heen bent. Voor kinderen onder de 18 jaar geldt geen eigen risico. Wanneer je aanvullend verzekerd bent kan het zijn dat je recht hebt op extra uren. Zorgverzekeraars hanteren hun eigen tarieven. Wanneer via de zorgverzekeraar gedeclareerd word kan de prijs dus van bovenstaande bedragen afwijken.

Kun je toch niet naar de afspraak komen? Laat dit dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Anders zal de afspraak in rekening worden gebracht.

Neem contact op

Meer informatie over wat ik doe als diëtist in Tilburg? Klik dan op de link. Wil je snel contact? Vul dan het contactformulier in. Geef daarbij aan wat de reden voor contact is. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.