Partners

Samen bereik je meer dan alleen...

Een gezonde leefstijl bestaat uit meer dan alleen voeding, daarom werkt Gewoon Diëtetiek samen met verschillende partners in Tilburg. Door middel van een multidisciplinaire samenwerking behalen we de beste resultaten. Lees hieronder meer over de verschillende partners.

Taus Gym

Taus Gym is een sportschool in Tilburg Noord, waar je terecht kunt voor een uniek cross-trainingsprogramma: Functional Intensive Training (FIT). In 30 tot 45 minuten wordt op maximale intensiteit getraind, in de vorm van bokszak- of circuittraining. De oefeningen kunnen aangepast worden naar elke niveau en tempo, zodat iedereen met de lessen mee kan doen. De instructeurs weten je elke les weer te motiveren om een stapje verder te zetten en je grenzen te verleggen. Daarnaast is er bij Taus Gym veel ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

Omdat de samenwerking tussen voeding en beweging zo essentieel is, hebben we twee mooie acties in het leven geroepen:

  • Als cliënt bij Gewoon Diëtetiek kun je 1 maand gratis sporten i.c.m. een 3 maanden lidmaatschap. Dit geldt voor elk gewenst lidmaatschap (bijv. FIT – BASIC of FIT – All In). Schrijf je wel altijd uit als je wil stoppen, anders loopt het per kalendermaand door.
  • Als lid van Taus Gym krijg je €30,- korting op je eerste consult bij Gewoon Diëtetiek

Neem bij interesse in deze acties contact op via info@gewoondietetiek.nl of via het contactformulier.

Wil je meer weten over Taus Gym? Klik op de link of neem contact op via info@tausgym.nl

Fysiotherapie Bas 

Fysio- en Manuele Therapie Bas behandelt uw klachten snel en effectief. Zoekt u goede fysiotherapie of manuele therapie in Tilburg? Verzekerd van effectieve en moderne fysiotherapie in Tilburg West. Specialist bij rugklachten, nekpijn en schouderklachten. U wordt behandeld met moderne technieken zoals Shockwave, Dry Needling, Mulligan Concept, Manuele Therapie, Fysiotherapie en Bindweefselmassage. Ons team bestaande uit 2 vrouwelijke en een mannelijke therapeut werkt nauw samen om tot een optimaal resultaat te komen en u de beste fysiotherapie aan te kunnen bieden.

Meer informatie? Ga naar https://www.fysiotherapiebas.nl/ 

Gewoon Diëtetiek is elke maand aanwezig bij Fysiotherapie Bas voor spreekuur. Wil je een keer langs komen in Tilburg West? Neem dan contact op via het contactformulier.

Fysiotherapie de Blaak

Fysiotherapie de Blaak is een breed georiënteerde praktijk met diverse specialisaties. Naast algemeen fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in bekken-, en kinderbekkenfysiotherapie, oedeem en fasciatherapie. Wij vinden het belangrijk om een compleet beeld te creëren van de patiënt. Hierbij kijken wij breed. Door breed en specialistisch te blijven kijken, kunnen wij de juiste zorg bieden. Voor herstel is juiste voeding essentieel. Daarom zijn wij blij met onze samenwerking met Gewoon Diëtetiek. 

Meer informatie? Ga naar https://www.fysiodeblaak.nl/ 

Gewoon Diëtetiek is elke maand aanwezig bij Fysiotherapie de Blaak voor spreekuur. Wil je een keer langs komen in de Blaak? Neem dan contact op via het contactformulier.

Neem contact op

Klik hier voor een overzicht van de redenen waarom je een diëtist in Tilburg nodig zou kunnen hebben. Wil je snel contact? Vul dan het contactformulier in. Geef daarbij aan wat de reden voor contact is. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.